2000 Szentendre Kucsera Ferenc u. 1/a +36 26-310-819

pets Kutyabarát hely Szépkártya elfogadóhely Ingyen wifi Karácsonyi ünnepekre halászlé, töltött káposzta, 2 és 4 személyes hústál előrendelhető.
+36-26-310-819

KedvesLátogatónk!

Köszöntjük éttermünk honlapján. Nézzen körül nálunk! Megtekintheti képekkel illusztrált ételajánlatainkat, bepillanthat termeinkbe, láthat pár féltve őrzött ritkaságot az elmúlt időkből. Ha a virtuális túra során megéhezett, jöjjön el Szentendrére, és térjen be hozzánk egy kitűnő ebédre vagy vacsorára! Szeretettel várjuk!

VIRTUÁLIS TÚRA INDÍTÁSA


A kerthelyiség felújítva

Részlet a National Geographic – Géniusz c. sorozatából,
melynek egy jelenetét nálunk forgatták.
Katt. ide a megtekintéshez

Asztalfoglalás

Kérjük asztalfoglalását telefonon keresztül tegye meg, mert így azonnal be tudjuk jegyezni a foglalását. Telt házas időszakban számít a gyorsaság. Asztalfoglalásnál kérjük adja meg a nevet és az érkezés időpontját! Asztalfoglalás a 06-26-310-819 telefonszámon lehetséges. Csoportok részére vagy több héttel későbbi foglalások esetén e-mailben is lehet asztalt foglalni.

Tel/fax: +36 26-310-819
E-mail


 • "Belépve mint egy archív múzeumba lépnénk és mégis nagyon otthonos érzése támad az embernek. A személyzet gyors,figyelmes, az ételek kiválóak.Nagyon jól éreztük magunkat ajánljuk midenkinek!"
  Róza Szabóné Nagy
 • "Gyors kiszolgálás, hagyományos magyar konyha. Az étterem hangulata magával ragadó, főleg azok számára, akik szeretik a régiségeket."
  Viktória Neumann
 • "Nagyon finom volt minden. Hagymakrémlevest, hortobágyi palacsintát, mézes-mázos kacsát és zsiványpecsenyét ettünk, minden olyan volt, amilyennek lennie kell. Csúcsidőben voltunk, mégsem kellett túlságosan várni semmire. A berendezés pedig elképesztő, érdemes körbejárni!"
  Alex Findley
 • "Ha arrajárunk ott fogunk enni. Szuper volt a kiszolgálás. Nem volt gond, hogy váratlanul toppantunk be."
  Jánosné Borbás
 • "A kedvenc helyünk Szentendrén, elvarázsló egyedi hangulat, a rengeteg múltat idéző régiség között! Számtalan alkalommal voltunk már itt, de az ember mindig felfedez valami újat... 🙂 Az ételek háziasak és bőségesek!"
  István Matula