2000 Szentendre Kucsera Ferenc u. 1/a +36 26-310-819

pets Kutyabarát hely Szépkártya elfogadóhely Ingyen wifi Jelenleg zárva
(amint nyitunk, itt frissítjük az információkat)

KedvesLátogatónk!

Köszöntjük éttermünk honlapján. Nézzen körül nálunk! Megtekintheti képekkel illusztrált ételajánlatainkat, bepillanthat termeinkbe, láthat pár féltve őrzött ritkaságot az elmúlt időkből. Ha a virtuális túra során megéhezett, jöjjön el Szentendrére, és térjen be hozzánk egy kitűnő ebédre vagy vacsorára! Szeretettel várjuk!

VIRTUÁLIS TÚRA INDÍTÁSA


A kerthelyiség felújítva

Részlet a National Geographic – Géniusz c. sorozatából,
melynek egy jelenetét nálunk forgatták.
Katt. ide a megtekintéshez

Asztalfoglalás

Kérjük asztalfoglalását telefonon keresztül tegye meg, mert így azonnal be tudjuk jegyezni a foglalását. Telt házas időszakban számít a gyorsaság. Asztalfoglalásnál kérjük adja meg a nevet és az érkezés időpontját! Asztalfoglalás a 06-26-310-819 telefonszámon lehetséges. Csoportok részére vagy több héttel későbbi foglalások esetén e-mailben is lehet asztalt foglalni.

Tel/fax: +36 26-310-819
E-mail


 • "Belépve mint egy archív múzeumba lépnénk és mégis nagyon otthonos érzése támad az embernek. A személyzet gyors,figyelmes, az ételek kiválóak.Nagyon jól éreztük magunkat ajánljuk midenkinek!"
  Róza Szabóné Nagy
 • "Gyors kiszolgálás, hagyományos magyar konyha. Az étterem hangulata magával ragadó, főleg azok számára, akik szeretik a régiségeket."
  Viktória Neumann
 • "Nagyon finom volt minden. Hagymakrémlevest, hortobágyi palacsintát, mézes-mázos kacsát és zsiványpecsenyét ettünk, minden olyan volt, amilyennek lennie kell. Csúcsidőben voltunk, mégsem kellett túlságosan várni semmire. A berendezés pedig elképesztő, érdemes körbejárni!"
  Alex Findley
 • "Ha arrajárunk ott fogunk enni. Szuper volt a kiszolgálás. Nem volt gond, hogy váratlanul toppantunk be."
  Jánosné Borbás
 • "A kedvenc helyünk Szentendrén, elvarázsló egyedi hangulat, a rengeteg múltat idéző régiség között! Számtalan alkalommal voltunk már itt, de az ember mindig felfedez valami újat... 🙂 Az ételek háziasak és bőségesek!"
  István Matula